Ouders/belangenbehartigers

De geldzaken van uw kind of familielid. U regelt het nu allemaal, maar soms is het best lastig. Er is gedoe over uitgaven. Uw kind of familielid vindt het vervelend dat u zich met hun geld bemoeit. Het zijn discussies die u eigenlijk liever niet heeft. En dan de tijd die als die geldzaken kosten. Administratie bijhouden, rekeningen betalen, met de bank overleggen. Dat doet u ook niet iedere dag en een foutje is snel gemaakt. Foutjes die vervelende gevolgen kunnen hebben.

Het kan ook zijn dat uw kind of familielid zelfstandig woont, maar moeite heeft om goed met geld om te gaan. Onverantwoorde uitgaven, onbetaalde rekeningen, geen geld om te pinnen. Misschien wordt er vergeten om huur- of zorgtoeslagen aan te vragen. Of stopt de uitkering omdat formulieren niet goed zijn ingevuld. Het bezorgt u buikpijn, maar u kunt het moeilijk allemaal overnemen.

En hoe moet dat later als u er niet meer bent. Wie springt er dan in, wie voelt zich net zo verantwoordelijk als u? Wie zorgt er dan voor dat alles op rolletjes blijft lopen?

Denk eens aan bewindvoering

Als bewindvoerder nemen we alle geldzaken van uw kind of familielid over. Wij houden contact, zorgen ervoor dat alles geregeld wordt en dat de financiën onder controle blijven. We zorgen voor rust in de relatie tussen u en uw kind of familielid. Een administratie die transparant is en klopt. En vooral, de zekerheid dat alles goed blijft doorlopen, nu en in de toekomst.
Lees verder »

Het gemak van beheer vaste lasten

Behalve onze dienstverlening als bewindvoerder voor cliënten, bieden wij ook de service ‘Beheer Vaste Lasten’ aan. Dit is een service voor mensen die zelf bewindvoerder zijn. Wij nemen de administratie en het regelwerk dan van hem of haar over.
 Lees verder »

Een handige folder

Er is voor ouders en belangenbehartigers ook algemene informatie over onze dienstverlening beschikbaar in de folder Informatie voor ouders en belangenbehartigers.