Vacature Assistent Bewindvoerder VG

Je geldzaken op orde houden. Dat is voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking moeilijk. Als Assistent Bewindvoerder help je de bewindvoerders van Mijn Geld en Zo bij hun taak als wettelijk vertegenwoordiger. Dat is belangrijk en soms uitdagend werk, waarmee je voor mensen met een beperking het verschil kunt maken. We zijn op zoek naar een nieuw lid voor ons team assistent bewindvoerders. Lees hieronder meer over deze uitdagende functie.

Je bent nieuwsgierig, vriendelijk en duidelijk
Als assistent bewindvoerder ondersteun je de bewindvoerders in hun taak om voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking die onder bewindvoering staan hun financiën te regelen. Je bent nieuwsgierig, vriendelijk en geduldig. Je kunt hoofd- van bijzaken onderscheiden, je vertrouwt op de kwaliteit van je werk en bent niet bang om de regie in handen te nemen als het nodig is.

Je hebt een dubbele achtergrond
Hoewel je niet dagelijks contact hebt met onze cliënten, kun je je inleven in het leven van mensen met een (licht) verstandelijke beperking die mogelijk ook te maken hebben met psychiatrische of sociale uitdagingen. Tegelijkertijd heb je kennis van financieel-administratieve processen en een goed begrip van de werking van externe instanties zoals gemeentes, het UWV, banken etc. Je hebt een relevante mbo-opleiding op minimaal mbo-4 niveau en bij voorkeur al wat jaren werkervaring.

Je ondersteunt en faciliteert
Je ondersteunt en faciliteert de bewindvoerders van Mijn Geld en Zo. Je geeft uitleg, informeert derden en beantwoordt vragen over jouw administratieve taken. Ook draag je bij aan de verdere verbetering van onze processen en werk je nauw samen met je collega’s.

Je werkt in een betrokken en bevlogen team
De functie is ingedeeld in FWG 40 van de cao voor de gehandicaptenzorg. Daarnaast bouw je pensioen op bij PFZW en ontvang je vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (13e maand). We starten met een jaarcontract en bij gebleken geschiktheid bieden we je een dienstverband voor onbepaalde tijd aan.

Hier vind je meer informatie
Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact op met Joost Helsloot, directeur van Mijn Geld en Zo. Je kunt hem bereiken via j.helsloot@mijngeldenzo.nl of bellen naar 085-3301022. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Over Mijn Geld en Zo
Niet iedereen kan zijn geld helemaal zelf beheren. Sinds 1975 ondersteunen we bij Mijn Geld en Zo mensen met een verstandelijke beperking en hun familie bij het beheer van financiën. Dat doen we met beheer vaste lasten, budgetbeheer en bewindvoering. We zijn er om te luisteren, te ondersteunen, en helpen waar we kunnen, met oog voor de persoonlijke situatie van mensen.

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen?
Wij zijn een erkend leerbedrijf voor stagiairs MBO 4 Sociaal Juridisch Medewerker. Ook zijn we regelmatig op zoek naar stagiairs vanuit andere (bedrijfseconomische) richtingen.