Wat vind jij van Mijn Geld en Zo?

Alleen of samen invullen
Je kunt hier als klant, familielid of begeleider zelf vertellen wat je vindt van Mijn Geld en Zo. Vul daarvoor het formulier hieronder in. Dat kun je voor jezelf doen. Dan vertel je wat jij hebt meegemaakt. Je kunt het formulier ook samen invullen, bijvoorbeeld tijdens een gesprek met je begeleider.Β 

We leren veel van je
De vragen die je beantwoordt Γ©n de opmerkingen die je plaatst zijn belangrijk voor ons. Je kunt daarom bij ieder onderwerp opmerkingen plaatsen. Als je je mailadres invult kunnen we contact met je opnemen. Heb je een klacht, neem dan direct contact met ons op.Β 

Vertel eens iets over jezelf
Je helpt ons als je vertelt wie je bent, maar het is niet verplicht. Je mag invullen wat je wilt. Vragen overslaan mag ook. Maak de vragenlijst wel helemaal af. Druk net zo vaak op de knop Vooruit totdat je klaar bent. Druk dan op de knop Versturen.    
Ik ben
Ik vul dit formulier in

Mijn Geld en Zo wil goed naar je luisteren. Wat vind jij?

In het filmpje hieronder leggen we uit wat we bedoelen met goed luisteren. Bekijk het filmpje alleen of met iemand anders en praat er over voordat je de vraag invult.

 

Hoe vind jij dat Mijn Geld en Zo naar je luistert?

Mijn Geld en Zo wil duidelijk antwoord op je vraag geven. Wat vind jij?

In het filmpje hieronder leggen we uit wat we bedoelen met duidelijk antwoord geven. Bekijk het filmpje alleen of met iemand anders en praat er over voordat je de vraag invult.

 

Hoe vind jij dat Mijn Geld en Zo antwoord geeft op je vraag?

Mijn Geld en Zo wil snel dingen voor je regelen. Wat vind jij?

In het filmpje hieronder leggen we uit wat we bedoelen met snel dingen voor je regelen. Bekijk het filmpje alleen of met iemand anders en praat er over voordat je de vraag invult.

 

Vind jij dat Mijn Geld en Zo snel dingen voor je regelt?

Mijn Geld en Zo wil je helpen met plannen maken. Wat vind jij?

In het filmpje hierboven leggen we uit wat Mijn Geld en Zo bedoelt met helpen met plannen maken. Bekijk het filmpje alleen of met iemand anders en praat er over voordat je de vraag invult.

Hoe vind jij dat Mijn Geld en Zo je helpt met plannen maken?

Mijn Geld en Zo wil blijven luisteren en meedenken. Wat vind jij?

In het filmpje hierboven leggen we uit wat Mijn Geld en Zo bedoelt met blijven luisteren en meedenken. Bekijk het filmpje alleen of met iemand anders en praat er over voordat je de vraag invult.

 

Hoe vind jij dat Mijn Geld en Zo blijft luisteren en meedenken?

We willen graag dat je blij bent over Mijn Geld en Zo . Wat vind jij?

In het filmpje hieronder leggen we uit wat we bedoelen met blij zijn over. Bekijk het filmpje alleen of met iemand anders en praat er over voordat je de vraag invult.

Wat vind jij van wat Mijn Geld en Zo voor je doet?

Mijn Geld en Zo wil graag dat je anderen over ons vertelt. Wat vind jij?

In het filmpje hieronder leggen we uit wat we bedoelen met anderen vertellen over Mijn Geld en Zo.Bekijk het filmpje alleen of met iemand anders en praat er over voordat je de vraag invult.

Vertel jij aan anderen dat ze Mijn Geld en Zo moeten proberen?

Wil je nog iets vertellen? Heb je nog een vraag? Type hem dan hieronder in. Wil je dat Mijn Geld en Zo contact met je opneemt, zet dan je mailadres erbij.

Ik wil nog wat vertellen