Coronavirus update #1

Het nieuwe coronavirus verspreidt zich snel en de overheid roept op tot maatregelen om besmetting te voorkomen. Ook wij nemen extra maatregelen.

  • Onze bewindvoerders werken vanaf maandag 16 maart allemaal thuis.
  • Wij vragen jullie om ons met name geldaanvragen en dergelijke per mail te sturen zodat de bewindvoerder deze schriftelijk kan afhandelen.
  • Tot 10 april worden alle (locatie) bezoeken afgezegd. Dit betekent dat geplande budgetplangesprekken geen doorgang zullen vinden. Indien er dringende zaken zijn die besproken moeten worden met de eigen bewindvoerder kan er een telefonisch overleg worden ingepland.

Geld en vakantieaanvragen

  • Wij gaan voorlopig geen extra geld overmaken om voorraden aan te leggen. Als cliënten niet van hun locatie meer af mogen om hun eigen boodschappen te doen, gaan we ervan uit dat zij mee kunnen doen met de bezorgservice op de locatie.
  • Omdat het annuleren van vliegreizen en vakanties in verband met het coronavirus niet kosteloos kunnen plaatsvinden, geven wij voorlopig geen akkoord meer voor vakanties op korte termijn en/of naar risicogebieden.

Medewerkers
Onze medewerkers roepen we op alert te blijven op alle hygiëne maatregelen; was je handen zeer regelmatig, nies/hoest in je elleboog als het kan, gebruik papieren wegwerpzakdoekjes. Reinig je werkplek regelmatig. Naast onze dienstverlening aan onze klanten is het ook belangrijk dat medewerkers goed voor zichzelf zorgen, in deze periode waarin extra zorg en aandacht van hen wordt gevraagd. Het advies aan hen is om ook goed voor zichzelf te zorgen, op tijd naar bed te gaan, gezond eten en voldoende ontspanning te zoeken. We weten niet hoe de zaken rondom het coronavirus zich ontwikkelen en hoe lang deze periode van extra alertheid gaat duren. Daarom het advies: zorg ook goed voor jezelf!