Ook in vakantieperiode bereikbaar

De zomervakantieperiode komt er weer aan. Ook dit jaar zorgen we er voor dat je als klant van Mijn Geld en Zo altijd bij ons terecht kunt.

De zomervakanties lopen in 2023 van maandag 24 juli tot en met vrijdag 25 augustus. Houd er rekening mee dat je bewindvoerder soms minder goed bereikbaar is.

Ook bewindvoerders gaan op vakantie
De komende weken nemen de bewindvoerders van Mijn Geld en Zo om de beurt een paar weken vrij. In die tijd zal een collega hun diensten waarnemen. Houd er wel rekening mee dat de eigen bewindvoerder de inhoud van dossiers uit het hoofd kent en ook beter in kan schatten wat wel en wat niet kan. Het is daarom beter om daar rekening mee te houden wanneer een klant een wat meer complexe vraag heeft over geldzaken.

Geef ook eigen vakantieplannen door
Omgekeerd is het voor bewindvoerders ook handig om te weten of en wanneer een klant een vakantie in heeft gepland. Daar kan dan rekening mee gehouden worden in verband met mogelijke extra aanvragen. Tenslotte is het ook voor bewindvoerders goed om te weten wanneer de persoonlijk begeleider met vakantie gaat wanneer deze ook als contactpersoon voor de klant klant optreedt.